| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
samosmart Novinec
Pridružen/-a: Tor Jan 2009 15:01 Prispevkov: 6
|
Objavljeno: 24.2.2010 13:47 Naslov sporočila: Telefoni ne delujejo, ostalo normalno |
|
|
Pozdravljeni,
imam paket DvojkaTEL+, ampak mi že nekaj dni ne delujejo domači telefoni,
na routerju (brezžični Thomson SpeedTouch ST780I WL) skos gori lučka za Voice. Internet deluje povsem brez problema.
Na telefonu, ki je povezan direkt z routerjem (Siemens Gigaset A160) utripa napis "Osnovna enota", na drugem telefonu (Siemens Gigaset SX100) utripa napis "Osnovna enota 2", na obeh seveda ni signala.
Zanima me tudi zakaj naenkrat ne morem dostopati brez brskalnika do programa routerja..
Hvala in lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JernejL Sodelavec Amis

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 16:38 Prispevkov: 209
|
Objavljeno: 24.2.2010 14:30 Naslov sporočila: Re: Telefoni ne delujejo, ostalo normalno |
|
|
| samosmart je napisal/a: | Pozdravljeni,
na routerju (brezžični Thomson SpeedTouch ST780I WL) skos gori lučka za Voice. Internet deluje povsem brez problema.
Na telefonu, ki je povezan direkt z routerjem (Siemens Gigaset A160) utripa napis "Osnovna enota", na drugem telefonu (Siemens Gigaset SX100) utripa napis "Osnovna enota 2", na obeh seveda ni signala.
Zanima me tudi zakaj naenkrat ne morem dostopati brez brskalnika do programa routerja..
Hvala in lp |
Za ta problem bo potreben klic na podporo, ki bo preverila konfiguracijo opreme. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
samosmart Novinec
Pridružen/-a: Tor Jan 2009 15:01 Prispevkov: 6
|
Objavljeno: 25.2.2010 13:45 Naslov sporočila: |
|
|
| drugače ne gre? lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JernejL Sodelavec Amis

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 16:38 Prispevkov: 209
|
Objavljeno: 26.2.2010 11:05 Naslov sporočila: |
|
|
| samosmart je napisal/a: | | drugače ne gre? lp |
Na žalost ne, ker to se ureja primarno preko telefona direktno z podporo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janab7 Novinec
Pridružen/-a: Pet Mar 2010 21:53 Prispevkov: 1
|
Objavljeno: 5.3.2010 22:05 Naslov sporočila: Re: Telefoni ne delujejo, ostalo normalno |
|
|
| samosmart je napisal/a: | Pozdravljeni,
Hvala in lp |
Jst imam čist iste probleme. Včeraj zjutraj je mrknil telefon in še zdaj ne dela. Sm klicala na amis že 5x pa noben nič konkretnega ne pove. En ti reče da bo čez pol ure delalo,drug pravi da bo hmali,ta tretji pravi kaj pa če bi probali kabel zamenjati ........ skratka sm kar mal razočarana nad njimi. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
spmarko Novinec
Pridružen/-a: Sre Mar 2010 15:07 Prispevkov: 5
|
Objavljeno: 30.3.2010 15:47 Naslov sporočila: |
|
|
hey.
Mene pa zanima če telefon porabi veliko hitrosti interneta??? Namreč vem da televizija porabi zelo veliko (4mb), koliko bi pa telefon naj porabil (iz prakse). In nekaj še: Kateri modem pa bom dobil če sem naročil 4MB internet + telefonija???
hvala za odgovor!! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
spmarko Novinec
Pridružen/-a: Sre Mar 2010 15:07 Prispevkov: 5
|
Objavljeno: 30.3.2010 15:48 Naslov sporočila: |
|
|
hey.
Mene pa zanima če telefon porabi veliko hitrosti interneta??? Namreč vem da televizija porabi zelo veliko (4mb), koliko bi pa telefon naj porabil (iz prakse). In nekaj še: Kateri modem pa bom dobil če sem naročil 4MB internet + telefonija???
hvala za odgovor!! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kastor Uporabnik

Pridružen/-a: Sob Okt 2008 8:44 Prispevkov: 12 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: 1.4.2010 12:32 Naslov sporočila: |
|
|
| Od kod ti podatek, da televizija potrebuje 4Mb? Jaz imam priklopljena 2 računalnika in 2xTV, vse deluje normalno, skupni download po speedtestu pa je max 7Mb/s |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Tilen Sodelavec Amis

Pridružen/-a: Ned Sep 2007 3:16 Prispevkov: 273
|
Objavljeno: 1.4.2010 12:37 Naslov sporočila: |
|
|
| spmarko je napisal/a: | hey.
hvala za odgovor!! |
cca 80 kbit/s na govorni kanal. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|